Despre Noi
Produse

Despre compania noastra
TEHNO STAR PRODIMPEX Cluj a luat fiinta in anul 1994, din dorinta de a oferi o diversitate cat mai mare de sisteme de ambalat si dozat pe piata din Romania. In functie de nevoile clientilor nostri, folosind modelele proprii si documentatia clientului, producem o gama variata de produse, precum: masini automate, dozatoare, elevatoare, malaxoare, aparate de marcat, aparate de termosudat, benzi, si multe altele.

Dispunand de un colectiv de proiectare – cercetare profesionist, cu ani de experienta, am reusit ca pe parcursul anilor sa ajungem la un numar de 200 de proiecte noi de utilaje realizate in firma noastra. Acestea au fost realizate dupa proiectele noastre, care includ un important Know How in domeniul dozarii si ambalarii. Succesul nostru se datoreaza feedback-ului pozitiv primit de la clientii nostri, datorita raportului calitate-pret avantajos pe care il oferim.

Produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si livrare rapida. In plus, va puteti baza pe noi in ceea ce priveste serviciile de garantie si post-garantie, in toata tara.

Va stam la dispozitie pentru a va oferi suport informational si sfaturi in luarea celei mai bune decizii cu privire la achizitionarea oricarui echipament din oferta noastra de produse. Ne puteti contacta telefonic sau folosind formularul de contact .

 
Copyright © 2017 MasterPack Tehnostar | 
Despre compania Tehnostar
Webdesign by Softimpera